ZZABY meubels

Hand Made ZZABY's (HMZ) en meubels in de vorm van uw wensen. Heeft u een specifiek beeld voor ogen, ik denk graag met u mee. Wilt u iets, maar weet nog niet wat, neem een kijkje om ideeën op te doen.

Mijn HMZ's worden ontworpen vanuit de welbekende basis vorm, de kubus. Wat een mooi gegeven is zijn de zes vlakken. Bij een tafel denk ik niet aan een blad met vier poten, maar aan wat ik uit een kubus kan halen om een tafel te krijgen. Verder is beweging interessant . Mijn meubels kunnen veelal veranderen, in grote dan wel in functie. Het is een uitdaging om een systeem te bedenken die niet te ingewikkeld is en toegevoegde waarde heeft voor het gebruik van het meubelstuk.

Het materiaal waar ik meer werk heet OSB. OSB platen zijn gemaakt van op elkaar geperste hout snippers. Dit geeft een speels effect die ik doorvoer in de zwaluw constructie van mij ontwerpen. Bij de afwerking gebruik ik een transperante beits die het hout een wat warmere sfeer geeft.

Flying Cora

.

Ronalda Boddé salontafel

De Ronalda Boddé salontafel is een kleine HMZ. De tafel is voorzien van een handig opberg laatje voor afstandsbediening, leesbril en weekbladen.

Ronalda Boddé eettafel

De Ronalda Bodde eettafel is een HMZ. Deze tafel is in grootte verstelbaar in 3 simpele stappen.